Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/selectable/domains/selectable.nl/public_html/index.php on line 252 Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/selectable/domains/selectable.nl/public_html/index.php on line 252 Facebook applicaties - Selectable

Facebook applicaties

Selectable biedt u web applicaties om uw webwinkel en website compleet in te richten en op te zetten met een beheersysteem en kassamodule voor Facebook!

Wij maken een bedrijfspagina voor u aan op Facebook met een unieke URL bijvoorbeeld: www.facebook.com/uwbedrijfsnaam. Op deze bedrijfspagina binnen Facebook komen menu-knoppen aan waaronder de webwinkel en/of website worden geïnstalleerd (demo op: facebook.com/yellowfizz).

U wordt getraind om met behulp van de beheer-module zelfstandig uw webwinkel in te richten en/of uw website te voorzien van tekst, beeldmateriaal en response mechanismen. Dit kan slaan op uw complete aanbod maar kan ook een productintroductie of promotie zijn.

Tenslotte zult u de webwinkel en/of website onder de aandacht moeten brengen bij uw doelgroep. Dit kan door de unieke URL te promoten maar nog beter is het werven van fans en volgers. Met Selectable bent u als geen ander in staat om uw eigen sociale media campagne te ontwikkelen die zorgt voor het zogenaamde sneeuwbal effect; laat uw fans nieuwe fans aanbrengen.

U geniet van vele voordelen:

  • Merkherkenning met behulp van uw Corporate Identity
  • In no-time is uw Facebook-shop en website online
  • Fans worden klanten die een nieuwe markt voor uw producten te creëren
  • Klanten delen producten met vrienden en genereren aandacht voor uw pagina
  • Meertaligheid en valuta
  • U ontvangt zinvolle beoordelingen van bezoekers
  • Verschillende betaalmogelijkheden in Facebook omgeving
  • Trusted Shops Certificering
  • Gemakkelijke gebruikersinterface

Facts & Figures

Facebook is een sociale netwerk website en bestaat sinds mei 2008 ook als Nederlandstalige versie. In 2008 groeide de site met 600.000 nieuwe aanmeldingen per dag. In april 2009 had Facebook meer dan 200 miljoen actieve gebruikers, vijf maanden later waren dat er al 50 miljoen meer. In november 2010 waren er in Nederland al meer dan 3.000.000 gebruikers aangemeld. Op dit moment bedient Facebook een half miljard gebruikers, circa 7% van het aantal aardbewoners.